UNETO-VNI

Zaken doen met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie – of dat nu gas, water of elektriciteit is – maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

Installaties en apparatuur moeten aan hoge eisen voldoen. Comfort, veiligheid en energiezuinigheid zijn van groot belang. Diezelfde hoge kwaliteitseisen gelden voor elektrotechnische producten, zoals wasmachines, drogers, computers en tv’s.

Aan alle leden van UNETO-VNI – installateurs, detaillisten en reparateurs – stellen wij hoge eisen. Zo hanteren onze leden duidelijke leveringsvoorwaarden. Om hen te ondersteunen om u een goede service te bieden is in samenspraak met de Consumentenbond, de Geschillenregeling Elektro en de Geschillencommissie Installerende bedrijven, www.degeschillencommissie.nl in het leven geroepen. Belangrijk daarbij zijn de wettelijke regels bij consumentenkoop en de afstemming daarover met fabrikanten- en consumentenorganisaties.

De Leveringsvoorwaarden van de Erkende Bedrijven die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Uneto- VNI kunt u terugvinden op www.uneto-vni.nl

Uneto-Vni